BRM välkomnar Anna Norman och Rebecca Karlsson

BRM välkomnar Anna Norman och Rebecca Karlsson.

Rebecca har studerat i både USA och Frankrike, men slutligen hamnat på Försvarshögskolan i Stockholm. Hon har ett stort intresse för säkerhet och har under studierna även arbetat som analytiker gällande bakgrundskontroller.

–På BRM kan jag ta del av den breda kompetensen som finns inom företaget för att utveckla och fördjupa kunskaperna jag erhållit under studietiden gällande krishantering och säkerhet. Jag vill bidra till att BRM:s kunder kan nå både en effektiv och säker risk- och krishanteringsstrategi.

Anna har ett stort intresse för samhällsfrågor och särskilt säkerhetspolitik. Anna är engagerad i Försvarsmakten som soldat i Hemvärnet samtidigt som även hon, likt Rebecca, studerat på Försvarshögskolan i Stockholm.

–På BRM hoppas jag kunna omsätta och utveckla mina teoretiska och praktiska kunskaper. Målet är att jag tillsammans med övriga medarbetare på BRM kan bidra till en ökad säkerhetsmedvetenheten och en fungerande krishantering hos våra kunder.

Vi är glada att ha både Rebecca och Anna hos oss och ser fram emot deras bidrag till BRM.

2018-03-22T10:31:21+00:002018/01/28|