BRM har i samband med bolagsstämman valt Johan Färm, som varit VD för BRM under närmare 10 års tid, till ny styrelseordförande.

-BRM är ett fantastiskt företag som hjälper till med att minska onödiga risker i verksamheter och hantera kriser som ändå inträffar. I slutändan handlar det om att bidra till sundare, starkare och hållbarare verksamheter vilket är bra för alla. Jag är hedrad över att stämman valt mig till ny ordförande för BRMs styrelse, säger Johan Färm.

BRM grundades 1998 av Per Holmgren som fortfarande är huvudägare i bolaget.

–Jag vill passa på att tacka Johan för ett fantastiskt arbete under hans tid som VD i bolaget och är mycket glad att han kan vara med oss även framöver i rollen som styrelseordförande. Johan har rätt bakgrund och förutsättningar för att stötta BRM i sin fortsatta tillväxt på en marknad som de senaste åren visat en kraftigt ökning, säger Per Holmgren.

 

Johan är idag VD för Addici Security och har 15 års erfarenhet från säkerhetsbranschen samt är nämndeman i Svea Hovrätt.

Addici Security är ett bolag inom Coor-koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster.